2wooU:n TARINA


Kuva: Kirsi Hyvärinen/KHH Culture Visualisointi: Heli Barić/@Vizualist

TERVETULOA TUTUSTUMAAN 2WOOU:N MAAILMAAN – UUDEN AALLON SUOMALAISEEN VAATEMERKKIIN, JOKA MULLISTAA KÄSITYKSESI KESTÄVÄSTÄ MUODISTA  

Perustajamme, Heli Barić, on monialainen luovan ja teknisen alan ammattilainen, jonka taustasta löytyy kaikkea tuotantotalouden diplomi-insinöörin tutkinnosta digitaaliseen taiteeseen ja muotisuunnitteluun. Heli on elänyt ja hengittänyt kansainvälistä liiketoimintaa ja kulttuuria, ja nyt hän tuo tämän rikkaan kokemuksensa suoraan 2wooU:n designiin.

Me 2wooU:lla uskomme, että muoti voi olla sekä eettistä että ekologista ilman, että se menettää uskottavuuttaan. Meidän missiomme on haastaa pikamuoti tarjoamalla vaatteita, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös tuntuvat uskomattoman mukavilta päällä – ja mikä parasta, kestävät aikaa.

2wooU syntyi vastauksena kysymykseen, miksi maailma tarvitsee vielä yhden vaatemerkin. Vastaus on yksinkertainen: tarjoamme jotain, mitä et löydä muualta.

Vaatteemme eivät ole vain vaatteita; ne ovat viesti vastuullisuudesta, laadusta ja ajattomasta tyylistä. Jokainen kappale on suunniteltu huolella, ottaen huomioon niin ympäristön kuin käyttäjänsäkin.

Meidän mallistomme, "Urban Nomad", inspiroituu vapaudesta ja ajattomuudesta – täydellinen seuralainen niin seikkailuihin kaupungin sykkeessä kuin rauhallisiin hetkiin luonnon helmassa. Mallistomme suunnitellaan monipuolisesti sopimaan erilaisille vartalotyypeille, ja vaatteidemme väljä mitoitus takaa, että löydät juuri sinulle sopivan tyylin, olipa se sitten tiukasti istuva tai rennon "oversized".

2wooU haastaa sinut katsomaan muotia uusin silmin. Me emme vain myy vaatteita; me tarjoamme vaihtoehdon niille, jotka haluavat tehdä tietoisia valintoja ilman, että joutuvat tinkimään tyylistä.

Tule mukaan luomaan muotia, joka kunnioittaa sekä planeettaamme että persoonallisuuttasi. Tervetuloa 2wooU:n maailmaan – koska tulevaisuuden muoti on eettistä, ekologista ja ennen kaikkea, ehdottoman coolia!

Vaatemerkin inspiraationa on toiminut Roman Paynen "The Wanderess" -novelli.